nCZB is een consultancy bureau dat gespecialiseerd is in onderzoek, advies en review van zorgvastgoed. Wij bieden zorginstellingen ondersteuning bij investering- en organisatievraagstukken, zowel in de ziekenhuissector als de langdurige zorgOns team bestaat uit het driemanschap Fred Bisschop, Leo Mimpen en Theo Staats.

partners-3

Missie & Visie

nCZB wil partijen in de gezondheidszorg die onderbouwing geven, die nodig is om tot een goed besluit te komen over een betaalbare en toekomstbestendige huisvesting. Wel vinden wij daarbij een onafhankelijk advies belangrijker dan het naar de mond praten van opdrachtgevers. Maar juist die onafhankelijkheid is een groot voordeel als het er om gaat andere partijen als financiers te overtuigen. De vragen die zij zouden stellen, hebben wij alvast gesteld, en samen met u beantwoord.

Werkwijze

Wij bouwen relaties met onze opdrachtgevers zorgvuldig op, waarbij we een persoonlijke benadering belangrijk vinden. Niet voor niets is ons bestaande netwerk onze grootste bron voor nieuwe opdrachten. nCZB zal onder geen beding opdrachten uitvoeren met potentieel conflicterende belangen. In alle gevallen zal nCZB vertrouwelijk omgaan met verkregen informatie en zich onthouden van oneigenlijk gebruik daarvan. Opdrachtnemer tekent desgewenst een geheimhoudingsverklaring. Op de werkzaamheden van het nCZB zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft u nog vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Go to top