Fred Bisschop is ervaren in vastgoed vraagstukken in zowel de cure als de langdurige zorg en in het opstellen en evalueren van business cases met het oog op bancaire financiering. Hij deed diverse scenariostudies om te komen tot toekomstbestendige en duurzame huisvestingsconcepten.

  Expertisefredbisschop

  Scenariostudies en  Strategisch vastgoed beleid

  Life cycle costing

  Toekomstgerichte concepten zorgbouw

  Financiering van zorgvastgoed

  Business cases

  Ziekenhuizen en   Gehandicaptenzorg

  Contact gegevens Fred Bisschop

  Email       :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Telefoon  : +31 621 699 295

  Linkedin   : http://www.linkedin.com/in/fredbisschop

Opleiding en werkervaring

Fred Bisschop (algemene economie, Rijksuniversiteit Groningen) heeft een schat aan ervaring op het gebied van investeren in de zorg en alles wat daarmee te maken heeft. Na zijn studie Algemene Economie, kwantitatieve richting, is hij bij het College bouw zorginstellingen gaan werken, waar hij diverse functies bekleedde. Hij was onder meer hoofd van de afdeling Economie, de afdeling gehandicaptenzorg en de afdeling vastgoed en monitoring. De rode draad in zijn werk was om steeds weer nieuwe onderwerpen te ontwikkelen. Zo was hij secretaris van een gezamenlijke Commissie van de Nederlandse vereniging van Banken, die voorstellen voor een toen nog op te richten waarborgfonds ontwikkelde, hij was nauw betrokken bij het verbeteren van de huisvestingskwaliteit voor de instellingen voor gehandicaptenzorg, het ontwikkelen van life cycle costing en vastgoedmodellen voor de zorg en het ontwikkelen van de normatieve huisvestingscomponent voor de AWBZ. Verder was hij jarenlang actief betrokken bij het European Health Property Network, waar kennis en ervaring tussen Europese landen werd uitgewisseld. Fred heeft veel over zijn werkgebied gepubliceerd en is regelmatig spreker op congressen.

 

Go to top