Leo Mimpen is partner bij nCZB, een klein consultancybureau dat gespecialiseerd is in het oplossen van vastgoedvraagstukken in de zorg. Hij biedt zorginstellingen, verzekeraars maar ook andere, beleidsbepalende, instanties in de zorg ondersteuning bij vragen over bouwinvesteringen, zowel in de ziekenhuissector als de langdurige zorg. Vanuit zijn beleidsmatige en economische ervaring weet hij zowel op strategisch niveau als op het terrein van de planning en financiën met doordachte voorstellen te komen die opdrachtgevers in staat stellen de goede beslissingen te nemen. Daarbij staat een open en onafhankelijke wijze van communiceren centraal. 

Leo is eigenaar van Mimpen Consultancy

leomimpen2

  Expertise

  Strategisch beleid

  Vastgoedstrategie en scheiden van wonen en zorg

  Zorg- en huisvestingsconcepten

  Ontwikkeling kengetallen

  Financiering en business case

  Ziekenhuizen en langdurige zorg

  Contactgegevens Leo Mimpen

  Email        :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Telefoon   : +31 622 953 270

  Linkedin   :  http://www.linkedin.com/in/leomimpen

Opleiding en werkervaring

Leo Mimpen (ruimtelijke economie, Erasmus Universiteit Rotterdam) heeft na zijn studie bijna 30 jaar gewerkt bij het College bouw zorginstellingen. De eerste jaren was hij betrokken bij de beoordeling van bouwplannen in de ziekenhuissector en de ouderenzorg. Vervolgens werkte hij als verantwoordelijke voor de toetsing van de regionale planning en daarna als leidinggevende voor de bouwplantoetsing in de ziekenhuissector en de ouderenzorg. Vanaf 1997 heeft Leo Mimpen als lid van het managementteam leiding gegeven aan twee afdelingen, de afdeling bestuursondersteuning en de afdeling facilitaire zaken. Leo Mimpen was mede verantwoordelijk voor de uitwerking van de overgang van een aanbodgericht systeem naar een vraaggericht stelsel. Tevens heeft hij de overgang van een deel van het Bouwcollege naar TNO geregeld. Bij TNO heeft Leo Mimpen ruim vier jaar gewerkt. De eerste twee jaar als hoofd van de afdeling Monitoring en Kwaliteit en vervolgens als senior business consultant. Zijn aandachtsgebied is de planning en financiering van de gehele intramurale zorg en in het bijzonder de ziekenhuissector. Leo Mimpen is als ondernemer betrokken bij een aantal initiatieven in de zorg, en heeft diverse publicaties in het vakgebied op zijnnaam staan.

 

Go to top