Theo is een zorgvastgoed professional, als strategisch adviseur ondersteunt hij zorginstellingen bij de transformatie van de vastgoedportefeuille en als intermediair bij aan-/verkoop. Theo is een bouwkundig ingenieur die ondersteuning biedt bij huisvestingsprojecten van idee tot ontwikkeling. Theo is partner bij nCZB en zijn specialiteit is herontwikkeling en verduurzaming van zorgvastgoed. Vanuit zijn bouwkundige achtergrond vertaalt hij de zorgvisie naar werkzame oplossingen in de zorgvastgoed portefeuille. Zo wordt de gebruiker in staat gesteld beter te werken en houdt het management grip op zaken, zowel financieel als operationeel. Theo is een mensgerichte maar zakelijke R&D consultant en heeft een pragmatische stijl. Weet ingewikkelde zaken met eenvoudige verhalen neer te zetten. Gaat voor vernieuwing en denkt verder dan de gebaande wegen vanuit de overtuiging dat goede zorg en ondernemerszin te combineren zijn.

theostaats2

  Expertise

  Financiële haalbaarheid en betaalbaarheid van zorghuisvesting

  Vertaling zorgvisie in vastgoedstrategie 

  Analyseren van de zorgvastgoed portefeuille

  Herontwikkeling en matchmaking van zorgvastgoed

  Ontwikkelen kengetallen over meters en kosten

  Waardecreatie en verduurzaming zorgvastgoed

  Contactgegevens Theo Staats

  Email       :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Telefoon  :  +31 645 732 202

  Linkedin   :  http://www.linkedin.com/in/theostaats

 

Opleiding en werkervaring

Theo is gestart bij Bredero’s bouwbedrijf als ontwerper van bedrijfshuisvesting. Bij het Rijksvastgoedbedrijf was hij belast met de herontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. In 1990 is hij gaan werken voor het College bouw zorginstellingen als onderzoeker van ziekenhuis projecten en de bekostiging van zorghuisvesting. In die periode heeft hij gewerkt voor VWS en heeft daar ervaring opgedaan met de beleidsmatige kant van het zorgvastgoed. Als Aanjager heeft hij zorginstellingen geholpen om vastgelopen bouwtrajecten vlot te trekken. Naast plaatsvervangend hoofd bouwzaken was hij betrokken bij de kwaliteitsborging van het zorgvastgoed in Caribisch Nederland. Bij TNO - Centrum Zorg en Bouw heeft hij gewerkt aan complexe vastgoedvraagstukken in de cure en langdurige zorg . Hij heeft vastgoed business cases geanalyseerd met het oog op bancaire financiering en studies verricht naar toekomstgerichte huisvestingsconcepten. Verder was hij bij betrokken bij onderzoek op het snijvlak van arbeid, huisvesting en ICT-technologie. Theo heeft over zijn vakgebied gepubliceerd en beschikt over een groot netwerk van specialisten. Nu beleggen in zorgvastgoed weer groeiend is raakt hij als scout/matchmaker betrokken bij de leegstand van zorgvastgoed. Door het samenbrengen van betrouwbare relaties werkt hij voor zorgaanbieders en financiers aan duurzame oplossingen.

 

 

 

Go to top