Door veranderingen in de regelgeving is er meer leegstand in zorgvastgoed dit geeft meer risico's maar biedt ook kansen. Eigendom, huren of verkoop van zorgvastgoed, de markt daagt de zorgondernemer uit. Een zakelijke benadering van het vastgoed levert een positieve bijdrage aan het zorgbedrijf. nCZB ondersteunt partijen met marktonderzoek en het ontwikkelen van de juiste vastgoedstrategie bij aan- en verkoop.

U zit met tal van vragen rondom uw vastgoed: over afstoten, renoveren, transformeren en hoe te investeren. Bovendien vraagt de nieuwe werkelijkheid om nieuwe concepten voor woon- en zorgdiensten en slimme oplossingen. Wij helpen u de juiste vastgoedstrategie te ontwikkelen op basis van marktonderzoek naar de mogelijkheden van beleggen en herontwikkeling. Door onbekendheid gebeurt het vaak dat marktkennis en financieringsmogelijkheden van ontwikkelaars en beleggers te laat worden ingezet. nCZB kan partijen verbinden die aan het begin staan van herontwikkeling. nCZB is een specialist in het ontwikkelen vastgoedstrategie├źn in de zorg. 

Ontwikkelaars en beleggers worden de laatste jaren steeds meer betrokken bij zorgvastgoed opgaven. Marktonderzoek van zorgvastgoed is een specialisme. nCZB bundelt alle aspecten die verbonden zijn aan zorgvastgoed en beschikt over specifieke bronnen. Voor investeerders heeft nCZB een snel en compact maatwerk marktonderzoek ontwikkeld. nCZB kan de zorgaanbieders die aan het begin staan van hun herontwikkelingsopgave in kaart brengen. Op basis van specifiek onderzoek en interviews met zorginstellingen ontstaat een duidelijk beeld van de zorgvastgoed portefeuille en mogelijkheden tot herontwikkeling.

Voor meer informatie over marktonderzoek en vastgoedstrategie kunt u contact opnemen met Leo Mimpen of Theo Staats

Go to top