nCZB gaat zes zorginstellingen ondersteunen bij de opzet van een kennisnetwerk voor huisvesting in de gehandicaptenzorg. Alle zorginstellingen zijn op hun eigen manier bezig met de ontwikkeling van nieuwe woonzorgconcepten. nCZB ondersteund de zorgorganisaties met de kennisontsluiting en kennisoverdracht van vernieuwende huisvestingsconcepten en het beheer van de kennisagenda. Door de samenwerking aan te gaan met de zorgpartners, helpt nCZB de nieuwe generatie gehandicapten zolang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer...

In opdracht van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) heeft nCZB onderzoek gedaan naar de factoren die relevant zijn als de NHC vandaag opnieuw zou moeten worden vastgesteld. Het advies is ook van toepassing op de sectoren verpleging en verzorging en GGZ in de WLZ, de Care langdurige zorg.

Lees meer...

In samenwerking met het Adviescentrum voor Zorghuisvesting, ING en partijen uit de zorgbouw werkte  nCZB mee aan de Bouwkostennota 2017 de benchmark voor zorgvastgoed. Houd uw kengetallen actueel en download hier de meeste recente indexcijfers januari 2019.

Lees meer...

Go to top