nCZB gaat met vijf gehandicaptenzorg instellingen werken aan de ontwikkeling van een nieuw woonzorgconcept. nCZB ondersteunt de zorgorganisaties bij de ontwikkeling en beheer voor vernieuwende woonzorgconcepten. Door de samenwerking aan te gaan met vijf zorgpartners, helpt nCZB de nieuwe generatie gehandicapten zolang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer...

De Noordwest Ziekenhuisgroep (met onder andere ziekenhuizen in Alkmaar en Den Helder) heeft aan het nCZB gevraagd te adviseren over de omvang van de noodzakelijke renovatieplannen en instandhoudingsinvesteringen op de locatie Den Helder.

Lees meer...

In samenwerking met dr. Ing. Jan Veuger MRE FRICS van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen schreef nCZB een bijdrage over zorgvastgoed voor de nieuwe publicatie van de Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016.

Lees meer...

In opdracht van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) heeft nCZB onderzoek gedaan naar de factoren die relevant zijn als de NHC vandaag opnieuw zou moeten worden vastgesteld. Het advies is ook van toepassing op de sectoren verpleging en verzorging en GGZ in de WLZ, de Care langdurige zorg.

Lees meer...

nCZB ondersteunt CZ Zorgverzekeraar tot eind 2016, bij het beoordelen van complexe bouwprojecten van ziekenhuizen en de langdurige zorg. Kenmerken van de opdracht zijn een onafhankelijke toetsing van de business case, het aanbestedingsproces en de begeleiding van het bouwtraject tot en met de oplevering.

Lees meer...

Het nCZB is lid van het European Health Property Network (EuHPN). Het jaarlijkse congres eind november in Madrid stond onder andere in het teken van de ketenzorg en de rol van de verschillende stakeholders in de bouw. Het nCZB heeft een presentatie gehouden over het benchmarkonderzoek dat voor een aantal instellingen in de gehandicaptenzorg in Nederland is gehouden.

Lees meer...

Go to top