nCZB gaat met vijf gehandicaptenzorg instellingen werken aan de ontwikkeling van een nieuw woonzorgconcept. nCZB ondersteunt de zorgorganisaties bij de ontwikkeling en beheer voor vernieuwende huisvestingsconcepten. Door de samenwerking aan te gaan met vijf zorgpartners, helpt nCZB de nieuwe generatie gehandicapten zolang mogelijk zelfstandig te blijven.

De hervorming van de langdurige zorg, de explosieve groei in de vraag naar nieuwe woonvormen en de leegstand van ‘klassieke’ zorgvastgoed vraagt om andere vastgoedstrategie. Het gaat niet meer alleen om fysiek ontwerpen in stenen maar ook over het sociaal ontwerpen van woongemeenschappen. nCZB zoekt in co-creatie met zorgorganisaties nieuwe oplossingen voor zorgvastgoed. Daarbij denken we niet alleen mee over het woonzorgconcept maar helpen de zorginstellingen ook om hun vastgoedstrategie aan te scherpen.

nCZB maakt het verschil door het onderzoek naar nieuwe, toekomstbestendige, gebouwconcepten voor de woonvormen in de Gehandicaptenzorg. We staan aan de vooravond van betrokken woongemeenschappen. Een plek waar mensen zelfstandig kunnen wonen en zorgeloos, gelukkig oud kunnen worden. Door het samenbrengen van vijf zorgorganisatie en hun toekomst ideeën over zorgvastgoed, helpt nCZB bij de transformatie van het zorgvastgoed naar een eigentijds woonzorgconcept. Een toekomstbestendige plek waar zelfstandig wonen en nabuurschap samengaan.

Heeft u twijfels of vragen over uw eigen standaard programma van eisen voor de diverse doelgroepen of is uw woonconcept is ook toe aan een update neem dan contact opnemen met Leo Mimpen of Theo Staats.

Go to top